Wijncursussen nu ook in Voorschoten

Nóg enthousiaster door Key to Wine

Mijn naam is Titia Boxma en ik ben registervinoloog en wijndocent. Sinds 2010 verzorg ik met mijn bedrijf Key to Wine wijncursussen en workshops voor particulieren en horeca- en wijnwinkelpersoneel. Honderden wijnliefhebbers hebben inmiddels meer kennis van wijn gekregen en zijn nog enthousiaster over wijn geworden. Ik werk volgens de SDEN methode (Stichting Dranken Educatie Nederland). De cursussen zijn gezellig, laagdrempelig, informatief en… met landelijk erkende diploma’s! Ook besteed ik veel aandacht aan wijn-spijscombinaties.

Key to Wine nu ook in Voorschoten! 

Tot voor kort gaf ik de cursussen alleen in de mooie wijnwinkel van Henri Bloem in Leiden maar vanaf mei kunnen er ook cursussen gevolgd worden in Voorschoten.
Er zijn er drie mogelijkheden:
SDEN 1 (2 avonden voor beginners) en SDEN 2 (6 avonden voor beginners) zijn te volgen bij Slijterij Adegeest (winnaar Sterkste Schakel Trofee 2017).

logo
SDEN 3 (10 avonden voor meer ervaren liefhebbers) kan gevolgd worden bij het sfeervolle proeflokaal Mimi, hét food en lifestyle restaurant naast de Valk Versmarkt. Overdag een restaurant dat uitsluitend werkt met dagverse producten en ‘s avonds een mooie proeflocatie. Bij beide locaties kan gratis voor de deur geparkeerd worden.

mimi

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s