Tevreden gasten én verhoging van uw wijnverkoop?
Naast wijncursussen voor particulieren, verzorgt Key to Wine ook regelmatig wijn- en biertrainingen voor horecamedewerkers. Of het nu gaat om het serveren en presenteren van wijnen, basiskennis wijn( spijs) of voor verkooptraining van wijn in horeca of wijnwinkel. Key to Wine zorgt voor een passend advies.
Locatie en tijd
De trainingen kunnen door heel Nederland op uw eigen locatie worden verzorgd, met uw eigen menu- en wijnkaart maar kunnen in Leiden ook plaatsvinden in de mooie proefruimte van de wijnwinkel van Henri Bloem.
De trainingen kunnen zowel overdag als ’s avonds gegeven worden en eventueel afgesloten worden met de landelijk erkende SDEN examens.
Maatwerk
Omdat ieder bedrijf uniek is, stemmen we de inhoud en duur van het programma graag met u af en maken we op grond van uw wensen een passende offerte. Uiteraard zijn opleidingskosten van uw medewerkers aftrekbaar van de belastingen.
Resultaat:

- Uw personeel krijgt meer kennis over wijn (spijs) aan tafel
- De medewerkers krijgen meer zelfvertrouwen en enthousiasme voor de wijn
- Betere verkoop van wijn
- Gemotiveerder en betrokken personeel met een grotere binding aan uw bedrijf
- Tevreden gasten
Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie of een afspraak kunt u ons bellen op 06-22035492 of een mail sturen naar keytowine@gmail.com