Leren combineren: wijn en spijs cursus

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is titia-14.jpg

Ben je wijnliefhebber of werkzaam in de bediening van een restaurant en wil je leren hoe je wijn combineert met eten?
Leer in 2 avonden alles wat je moet weten om de beste wijn bij een gerecht te kiezen.

Na een stukje theorie, ga je aan de hand van een aantal kleine gerechten ervaren welke wijnen wel of juist niet combineren. Door deze cursus ben jij beter in staat om wijn op een wijnkaart in een restaurant te selecteren of thuis een goede wijn bij een gerecht te kiezen.

Voorkennis is niet nodig, houden van lekker eten en wijn wel!

Data:  dinsdag 6 en 27 juni ( vol)
of dinsdag 13 en 20 juni ( nog voldoende plaats bb)
of dinsdag 14 en 28 november

Prijs: € €125 pp

Plaats en tijd:
Henri Bloem Leiden,
 Levendaal 96-98, 2311 JN Leiden
Van 19.45- 22.15 uur

Aanmelden via keytowine@gmail.com of 06-22035492

Of vul onderstaand formulier in:

 

Advertentie