Leren combineren: wijn en spijs cursus

wijn-en-spijs

 

Heb je altijd al meer willen weten over het combineren van wijn met spijs? Dan is deze cursus echt wat voor jou! In 3 avonden combineren we 3 keukens met wijnen. Er worden per avond 5  maaltijd vervangende gerechtjes geserveerd waarbij 10 wijnen worden geproefd. Vooraf en tussendoor wordt er veel uitgelegd en verteld over de mogelijkheden en waar je op moet letten bij het combineren. Ook doen we smaak– en  geurexperimentjes. Op de laatste avond ontvang je een boekje met de tips en tricks en een aantal  recepten van de gerechten.

Door wie:
Titia Boxma registervinoloog en eigenaresse en wijndocent Key to Wine (www.keytowine.nl)
én Mascha Smit chef-kok en eigenaresse Passion Food (www.passion-food.nl)

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Data:
Maandag 10 april Franse keuken
Maandag 8 mei Mediterrane keuken
Maandag 29 mei Aziatische keuken

Prijs: € 225,00 per persoon voor 3 avonden Deze prijs is inclusief de maaltijdvervangende gerechten, de wijnen die op de avond geproefd worden en het cursusboekje

Plaats en tijd:  Passion Food, Herenstraat 43e, Leiden 18.00-22.00 uur

Aanmelden via keytowine@gmail.com of 06-22035492
of vul onderstaand formulier in: