OVER KEY TO WINE

12z titia boxma (640x426)

Leuk je te ontmoeten en welkom bij Key to Wine!

Key to Wine is door mij opgericht om wijncursussen en workshops  te verzorgen om zo  mijn kennis  over te dragen en met jullie te genieten van diverse interessante en lekkere wijn (spijs) combinaties.

Ik ben een levensgenieter met een grote passie voor wijn.Vanuit mijn  achtergrond als psycholoog en loopbaanbegeleider heb ik 7 jaar geleden het roer omgegooid en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt!

Ik ben aanbevolen docent van de wijnacademie en word regelmatig bijgepraat over nieuwe ontwikkelingen in de wijnbranche.

Ik heb in de afgelopen jaren mijn kennis over wijn vergroot door allerlei cursussen en opleidingen te volgen; van wijnbrevet tot Vinoloog, een wijn/spijs cursus bij Peter Klosse, een kaas/wijn cursus bij Robert Verwey en Betty Koster, de cursus Culinair Schrijven bij Onno Kleijn en diverse workshops over verschillende wijngebieden. Als laatste titel heb ik  in november 2011 de  Spanish Wine Educator behaald. Sinds 2013 ben ik  begonnen aan een internationale wijnopleiding, de WSET Diploma course.

Natuurlijk heb ik ook de nodige wijnreizen naar allerlei wijnstreken gemaakt zoals Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Luxemburg,Duitsland, Oostenrijk, Hongarije en Canada.

Mijn motto  is: “Wijn is genieten!” En ik zal er alles aan doen om dit gevoel over te dragen.

Wil je meer  over mij weten? Kijk dan op  mijn LinkedIn-profiel of volg mij op Facebook of  Twitter

TESTIMONIALS: lees hier wat anderen over Key to Wine zeggen.

ARTIKELEN OVER KEY TO WINE:

Redactiestuk Het op Zondag:
Het op Zondag_HOZ_20130531_5 aangepast

ALGEMENE VOORWAARDEN

Voor vragen, reserveringen, inschrijven op de nieuwsbrief  of voor een persoonlijk bericht verzoek ik je het contactformulier in te vullen of te bellen naar 06-22035492

 

 

11008540_908490369202942_6339899649362575441_nAanbevolen-wijndocent (1)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s