OVER KEY TO WINE

Leuk je te ontmoeten en welkom bij Key to Wine!

Mijn naam is Titia Boxma en ik ben een levensgenieter met een grote passie voor wijn. Vanuit mijn achtergrond als psycholoog en loopbaanbegeleider heb ik 11 jaar geleden het roer omgegooid en van mijn hobby mijn werk gemaakt!

WIJNCURSUSSEN EN WORKSHOPS

Key to Wine is door mij opgericht om wijncursussen en workshops te verzorgen en met jullie te genieten van diverse interessante en lekkere wijn (spijs) combinaties. Want hoe meer je ontdekt en proeft, hoe meer je wil weten! Als aanbevolen docent van de wijnacademie word ik regelmatig bijgepraat over nieuwe ontwikkelingen in de wijnbranche. Je kunt bij mij cursussen op allerlei niveau’s volgen, van beginners tot gevorderden. Regelmatig word ik gevraagd door groepen vrienden of collega’s die samen een wijnproeverij willen doen, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje en op zo’n bijeenkomst valt er altijd veel te proeven en ook iets te leren!

VINOLOOG VAN DE WIJNACADEMIE

Ik heb in de afgelopen jaren mijn kennis over wijn vergroot door allerlei cursussen en opleidingen te volgen; van wijnbrevet tot Vinoloog(2009), een wijn/spijs cursus bij Peter Klosse, een kaas/wijn cursus bij Robert Verwey en Betty Koster, de cursus Culinair Schrijven bij Onno Kleijn en diverse workshops over verschillende wijngebieden. Tevens ben in het bezit van  de titel Spanish Wine Educator.

wijngaardoverzicht

Natuurlijk heb ik ook de nodige wijnreizen naar allerlei wijnstreken gemaakt zoals Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Hongarije en Canada. Wat is er nou leuker dan bij een wijnboer aan tafel de wijnen te proeven en van hem te horen hoe hij zijn wijn gemaakt heeft.

COLUMN

Regelmatig  schrijf ik gastcolumns  over wijn, bier, wijn/spijs en restaurantbezoeken voor Anne Wies.nl   

TESTIMONIALS: lees hier wat anderen over Key to Wine zeggen of kijk op GOOGLE waarom cursisten ons een waardering van 4,8 geven!

KEY TO WINE IN HET LEIDS DAGBLAD: KLIK HIER

Voor vragen, reserveringen, inschrijven op de nieuwsbrief  of voor een persoonlijk bericht verzoek ik je een email te sturen naar keytowine@gmail.com, of te bellen naar 06-22035492

Aanbevolen-wijndocent (1)
wset_certified

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACYVERKLARING

connection-2738630_1280

LINKS: Meer informatie over wijn, leuke recepten met wijnadviezen lezen of ontdekken welke wijnwinkels ik aanbeveel? Lees het hier

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s