TESTIMONIALS

maart 2018:

Hoewel nog niet echt ervaren als wijndrinker toch de stap gezet om deze cursus te gaan volgen en inmiddels heb ik het wijnvirus te pakken. de lessen bij Titia zijn deskundig en erg gezellig.Het enthousiasme van haar is aanstekelijk en ik mis het nu deze cursus is afgelopen. ik ga dan ook proberen het examen SDEN 2 te halen en wil dan zeker ook de SDEN 3 gaan volgen.

februari 2018:

Heb bij Titia SDEN 3 gevolgd, erg leuke cursus en docent 😍👍🏻, naast wijnproeven ook heerlijke hapjes. Heb er ook een erg leuke wijngroep aan overgehouden. Absoluut een aanrader!

december 2017:

evaluatie sden2.jpg

oktober 2017:

Bedankt voor je leuke training van gisteren! De medewerkers die er waren zijn enorm enthousiast over jouw training, alleen maar positieve feedback.

september 2017:

 

Er zijn uitsluitend lovende reacties geweest. Iedereen vond het heel interessant! Bedankt en tot een volgende keer.

mei 2017

Ben  geslaagd met een 9! De 4 proefwijnen had ik allen goed. Maar dat kan ook

bijna niet anders. We hebben van de beste les gehad 😊.

December 2016

image1

Dank je wel voor  de wijnproeverij! Wij vonden dat je het heel goed deed. Knap dat je tussen al de gezellige luidruchtigheid door steeds weer de aandacht wist te krijgen en lang genoeg wist vast te houden. Iedereen had een gezellige avond. Een mooie selectie van bubbels en lekkere hapjes!

 

Oktober 2015

unnamed (1)

unnamed

Gisteren een leuke port-proef avond van Titia Boxma gehad. Leuk en lekker, vooral heel erg lekker…

Juni 2015:

Elke maandagavond wijnproeven, leuker kan je de week niet beginnen! Samen met mijn zus wilden we onze wijnkennis uitbreiden en dat hebben wij gedaan met SWEN 3. Elke maandagavond zaten we vol enthousiasme te luisteren en te proeven van wijnen uit de hele wereld; een avondje Frankrijk, een avondje Italië, Amerika, Zuid-Afrika, Australië etc. en met een aantal heerlijke hapjes ernaast (creatief gemaakt door Titia) voelden het niet eens als ‘studeren’. Want mijn examen voor SWEN-3 moet nog komen.. maar zelfs al doe je het examen niet maar gewoon omdat je wijn interessant en lekker vind, is het ook een super gezellige avond. Ik heb er een hele leuke groep nieuwe vrienden bij en zo nu en dan spreken we weer af om lekker te proeven!

Een aanrader voor de wijnliefhebber!

Mei 2015:

Inmiddels een SWEN 2 & 3 cursus en enkele cursusavonden verder, heb ik besloten met enige regelmaat naar de masterclasses te blijven gaan. Wat zijn deze avonden, verzorgd door Titia, toch ontzettend leerzaam en gezellig. Toen ik begon kende ik 2 druivensoorten en wist ik slechts dat wijn meestal lekker was, inmiddels is mijn kennis enorm gegroeid. Titia weet de wijnen te combineren met heerlijke hapjes. De sfeer is altijd open, alle vragen kunnen gesteld worden en suggesties zijn altijd welkom. Een aanrader voor iedereen die van wijn houdt!

Februari 2015

Zowel Swen 2 als Swen 3 cursus gevolgd bij Titia. Heb heel veel geleerd en daarnaast was het ook altijd erg gezellig. Titia is er erg goed in het combineren van het leren en de gezelligheid waardoor ik altijd met veel plezier naar de cursus ging. Helaas is de wekelijkse cursus afgelopen maar gelukkig zijn er altijd nog de aanvullende avonden!

Januari 2015

Weer een fantastische workshop gedaan met Key to Wine. Deze keer met het thema ‘Kaas & wijn’. Niet je standaard combinaties met port, maar van Titia kregen wij meer van de “think-outside-the-box” kaas en wijn combies. Heel erg leerzaam maar ook heel gezellig (net als haar SWEN-cursussen trouwens ook! ). Een avond in een prettige sfeer, zonder enige wijn-snobisme maar wel bomvol informatie. Typisch Titia! Tot de volgende keer!

Juni 2014:

Dankzij Titia heb ik veel geleerd over de vele wijngebieden en druivensoorten. Het waren hele fijne en bovenal gezellige avonden! Titia houdt ook nadat de cursus is afgerond goed contact met de deelnemers zodat de kennis (en het proeven!!) niet verloren gaat. Bedankt! 

Mei 2013

Titia is a wine expert and an excellent teacher. Those two competencies combined make it very attractive to attend her courses en tasting events. She has a talent for engaging people in to wine tasting. Although tasting is hard work, with Titia on your side it’s a pleasure and at the same time a strong learning experience.

Augustus 2012

Wij hebben al een aantal proeverijen van Titia mogen meemaken en telkens heb ik deze als ontspannend, leerzaam en gezellig ervaren. Titia is zeer deskundig en weet haar kennis altijd weer op een leuke, creatieve manier en met passie over te brengen. De proeverijen van Key to Wine zijn een aanrader voor zowel beginnende als ervaren wijn-liefhebbers.

Mei 2012

Mijn man en ik hebben inmiddels een aantal wijnproefavonden bijgewoond die door Titia zijn gegeven. Wij komen elke keer met veel plezier weer terug. Titia weet een groep mensen aan zich te binden met gezelligheid, een goed verhaal, kennis en veel ervaring. Het is altijd leuk en leerzaam en we zullen er zeker nog meerdere keren terugkomen.

April 2012
Titia is een gedreven en enthousiaste wijnadviseur die je meeneemt op een heldere manier in de wereld van de wijnen. Een wijnproeverij van Titia is een feestje waarbij je wijnkennis ook nog kan worden bijgespijkerd.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s