Welkom bij Key to Wine! Vanuit mijn passie voor wijn en spijs verzorg ik al vele jaren cursussen en wijnworkshops voor particulieren en horecamedewerkers. ik doe dit op een laagdrempelige en zeer toegankelijke manier want proeven gaat om ervaren en genieten.
Ik heb in de afgelopen jaren mijn kennis over wijn vergroot door allerlei cursussen en opleidingen te volgen; van wijnbrevet tot Vinoloog, een wijn/spijs cursus bij Peter Klosse, een kaas/wijn cursus bij Robert Verwey en Betty Koster, de cursus Culinair Schrijven bij Onno Kleijn en diverse workshops over verschillende wijngebieden.
Natuurlijk heb ik ook de nodige wijnreizen naar allerlei wijnstreken gemaakt zoals Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Luxemburg,Duitsland, Oostenrijk, Hongarije en Canada.
Wil je meer over mij weten? Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel of volg mij op
FACEBOOK
TWITTER
Of lees het interview in De Leydenaer of Het op Zondag
Redactiestuk Het op Zondag:
Het op Zondag_HOZ_20130531_5 aangepast