OVER KEY TO WINE

12z titia boxma (640x426)

Welkom bij Key to Wine! De cursussen en wijnworkshops worden verzorgd door Titia Boxma, aanbevolen docent van de wijnacademie.
Ik ben een levensgenieter met een grote passie voor wijn. Al meerdere jaren werkzaam in de wijnbranche, waar ik mij vooral bezighoud met wijnproefavonden en het overdragen van kennis door het verzorgen van wijncursussen. Daarnaast schrijf ik regelmatig columns over wijn en spijs en geef adviezen aan de horeca.

Ik heb in de afgelopen jaren mijn kennis over wijn vergroot door allerlei cursussen en opleidingen te volgen; van wijnbrevet tot Vinoloog, een wijn/spijs cursus bij Peter Klosse, een kaas/wijn cursus bij Robert Verwey en Betty Koster, de cursus Culinair Schrijven bij Onno Kleijn en diverse workshops over verschillende wijngebieden. Als laatste titel heb ik  in november 2011 de  Spanish Wine Educator behaald. Sinds 2013 ben ik ook begonnen aan een internationale wijnopleiding.

Natuurlijk heb ik ook de nodige wijnreizen naar allerlei wijnstreken gemaakt zoals Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Luxemburg,Duitsland, Oostenrijk, Hongarije en Canada.

Mijn motto  is: “Wijn is genieten. Met veel enthousiasme en plezier wil ik mijn passie voor wijn overbrengen op andere mensen.“

Heb je een wijn waar je erg enthousiast over bent  en  graag wilt delen?  Mail het naar keytowine@gmail.com.  Ik proef de wijn, maak er een foto van en plaats mijn beschrijving op dit weblog, zodat meer mensen er over kunnen lezen.

Wil je meer  over mij weten? Kijk dan op  mijn LinkedIn-profiel of volg mij op https://www.facebook.com/KeyToWine of
https://twitter.com/keytowine

11008540_908490369202942_6339899649362575441_n
Aanbevolen-wijndocent (1)
Redactiestuk Het op Zondag:
Het op Zondag_HOZ_20130531_5 aangepast

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s