WIJNVIGNET(SDEN1), EEN OPSTAPCURSUS VAN 2 AVONDEN

9868583c-a7aa-4d04-bd5b-ded9e9b22db8
WIJNCURSUS SDEN 1

Houd je van wijn maar weet je er eigenlijk nog weinig van? Dan is deze basiscursus een ideale start om de wereld van de wijnen te leren kennen!

In deze cursus proef je een aantal van de meest voorkomende druivenrassen en (her)ken je de belangrijkste klassieke en nieuwe wijngebieden. Je leert een aantal wijnbasissmaken, zoals zoet, zuur en bitter te benoemen en maakt kennis met de beginselen van het wijnproeven. Je leert hoe je een wijn- en champagnefles het beste kunt openen en krijg je praktische serveertips zoals schenktemperatuur en enkele wijn/spijscombinaties. Kortom met deze opstapcursus ben je goed voorbereid op de basiscursus op SDEN 2 niveau.

De cursus Wijnvignet bestaat uit twee avondvullende programma’s. Hierbij gebruik je het lesboekje ‘Ik weet wat van wijn’ (bij de prijs inbegrepen). Je leert over wijn in een gezellige sfeer. Je hoeft niets voor te bereiden want alles staat voor je klaar: proefglazen, wijnen, proefformulier
etc, etc. Wil je na de cursus Start met Wijn verder, dan kun je kiezen voor de Basiscursus (SDEN 2).

 .

118137826

Plaats: Wijnwinkel van Henri Bloem
Tijd: De lesavonden duren van 19.45 tot 22.15 uur
Prijs: €125 p.p. (inclusief cursusboekje, en 7 proefwijnen per avond).

Na afloop van de cursus heb je de mogelijkheid examen af te leggen. Op SDEN-1 niveau betreft dat een extern online examen (kosten €15 per examen) Je kunt je via deze link inschrijven.

DATA LEIDEN:

WOENSDAG 12 EN 19 OKTOBER

VRIJDAG 18 EN 25 NOVEMBER ( VOL)

2023:
* VRIJDAG 20 EN 27 JANUARI
* VRIJDAG 31 MAART EN 14 APRIL
* WOENSDAG 14 EN 21 JUNI

Cursiste Paulien over de cursus:
Bedankt voor de leuke cursus, we hebben er echt van genoten! Je doet het op een leuke, ontspannen manier, niet teveel poespas (zoals je ook wel eens ziet bij echte wijnkenners), maar met gedegen kennis van zaken. We hebben inmiddels onze familie en vrienden van wie we de cursus cadeau kregen, een mail gestuurd om te bedanken. In die mail heb ik ook de cursus aanbevolen.

MEER INFO OF AANMELDEN? STUUR EEN EMAIL NAAR KEYTOWINE@GMAIL.COM OF BEL MET 06 22035492 OF VUL ONDERSTAND FORMULIER IN: