wijn/spijs avonden

 

Heb je altijd al meer willen weten over het combineren van wijn met spijs? Dan is deze cursus echt wat voor jou! In 2 avonden combineren we  thema’s met wijnen. Er worden per avond 5 maaltijd vervangende gerechtjes geserveerd waarbij 10 wijnen worden geproefd. Vooraf en tussendoor wordt er veel uitgelegd en verteld over de mogelijkheden en waar je op moet letten bij het combineren. Ook doen we smaak– en geurexperimentjes.

Door wie:
Titia Boxma registervinoloog en eigenaresse en wijndocent Key to Wine (www.keytowine.nl) én
Mascha Smit chef-kok en eigenaresse Passion Food (www.passion-food.nl)

Data:
donderdag 26 oktober ( thema herfstgerechten) ( nog 4 plaatsen)
donderdag 30 november (thema wildgerechten)( nog 2 plaatsen)
Prijs: € 85,00 per persoon per avond. Deze prijs is inclusief de maaltijdvervangende  gerechten, de wijnen die op de avond geproefd worden en de toelichting.
Plaats en tijd: Passion Food, Herenstraat 43e, Leiden 18.30-22.00 uur
Aanmelden: bel naar  06-22035492 of vul het invulformulier in.

 

Advertenties