Zakelijke ondersteuning

HORECATRAININGEN
valk
Alle cursussen die Key to Wine aanbiedt, kunnen als Incompany training op maat binnen uw eigen bedrijf worden verzorgd. Het grote voordeel daarvan is dat de training wordt afgestemd op specifieke wensen, zoals een eigen wijnkaart.

Tijdens een Incompany training sluit alle lesstof  aan op de specifieke bedrijfssituatie. Belangrijke vragen en/of problemen uit de dagelijkse praktijk kunnen daarbij aan bod komen en in korte tijd zijn uw medewerkers deskundig opgeleid zodat zij goed zijn ingespeeld op situaties in uw eigen organisatie.

HULP NODIG BIJ SOCIAL MEDIA?

Heb je een restaurant, wijnwinkel of cateringbedrijf en wil je meer contact met klanten door middel van Social Media zoals Facebook, Twitter en Instagram  maar heb je geen tijd en weet je niet waar je moet beginnen? Ik heb ervaring met het onderhouden van Social Media kanalen van  diverse bedrijven en help je graag! Bel me ( 06-22035492) of stuur me een mail ( keytowine@gmail.com) voor meer informatie.

ASSISTENTIE IN DE WINKEL OF BIJ PROEVERIJEN EN BEURZEN?
wine-3296512_1280

Ben je op zoek naar een tijdelijke vervanging of aanvulling in een kaas/delicatessen- of wijnwinkel? Of wil je een extra paar handen bij een proeverij of wijnbeurs? Ik kom graag een keer met je praten over de mogelijkheden.

TEXTUELE ONDERSTEUNING
pen-631321_1280

Key to Wine’s Titia Boxma schrijft als freelancer voor Anne-Wies.nl en zit in het proefpanel van I Love Food&Wine. Klik hier voor voorbeelden van mijn werk. Wil je ook dat ik voor jou een artikel schrijf over wijn/bier en/of spijs op je website of heb je behoefte aan advies om je teksten te verbeteren? Neem dan gerust contact met me op. Je kunt me bellen op
06 22035492 of mailen op keytowine@gmail.com